Den fyrste song tekst. Åpen Barnehage Haugesund: Sanger, rim og regler i Åpen Barnehage 2019-11-22

Den fyrste songen

den fyrste song tekst

Ruth Sommerfeldt Jacobsen Kjerringa med staven, høgt opp i Hakadalen, åtte potter rømme, fire merker smør, så kinna Kari, Ola hadde før. Danse alle, danse alle, danse alle i ring. Kirsten Langbo Det har vært en liten påskehare og gjemt et lite egg, men vi vet ikke hvor han har lagt det, for han har ikke sagt det. Så gjør vi så når vi vasker vårt tøy, vasker vårt tøy, vasker vårt tøy. Gull, røkels, myrra ofret de.

Next

Den fyrste song eg høyra wiki.voipinnovations.com som kan flere vers?

den fyrste song tekst

Slå på tromme, slå på tromme, slå på tromme. Jeg kjenner det på mine tær. Må alle dele håpet så gode ting kan skje. Sikk, sakk, vi drypper på tak, tikk, takk, det regner i dag. Bille Å, du som metter liten fugl, velsign vår mat, å Gud. Av og med Ove I. Sikk, sakk, vi drypper på tak, tikk, takk, det regner i dag.

Next

Den fyrste song eg høyra wiki.voipinnovations.com som kan flere vers?

den fyrste song tekst

Sigbjørn Obstfelder Det sner, det sner, alt mer og mer et stille dryss av stjernekyss. Etter kvart fann vi ut at det skulle bli oss to, og han ville helst bli buande i Moss. Den vegen ser eg enno tidt, Når eg fær auga kvila, Der stend ein engel smiler, blidt Som berre ei kan smila. Norsk folkevise Per Spelmann han hadde ei einaste ku. Alt dette sett gjennom eit eige sorgslør, i skuggen av sin eigen fars sjukdom og død.

Next

wiki.voipinnovations.com

den fyrste song tekst

Ri, ri på islandshest, ri mot øst og ri mot vest, ri mot sør og ri mot nord, ri mot der hvor Ida bor. . Og når eg sliten trøytnar av i strid mot alt som veilar, eg høyrer stilt frå mor si grav, den song som allting heilar. Må fanger få sin frihet og flyktninger et hjem, tenn lys for dem som gråter og dem som trøster dem. Regn, regn, regn, regn, øsende regn, pøsende regn, regn, regn, regn, regn, deilig og vått, deilig og rått! I mårå ska me fara den vegen så lang.

Next

Gratis noter: Alfabetisk oversikt

den fyrste song tekst

Norsk barnerim Hjemme i min mammas hus er det veldig mange mus. Det satt to fugler og hakket på ei grein. Og når eg sliten trøytnar av i strid mot alt som veilar, eg høyrer stilt frå mor sin grav den song som all ting heilar. Hvem var det du tenkte å gi dem til? Nån nånnån nånnån… Jujja og Tomas Wieslander Gynge, gynge, gynge, gynge, gynge, gynge. . Fire små svaler, fire små svaler, fire små svaler på ei grein. Klikker du på en rad i denne lista vil du få en mer detaljert oversikt over det elementet du klikket på, samt en liste over relatert data viser er relatert til medier; medier er relatert til viser.

Next

Songtext von Herborg Kråkevik

den fyrste song tekst

Bare et inntrykk jeg har, og som avfødte en tanke om at vi har begynt å legge innhold i dagen fremfor bare enkle små oppmerksomheter. . Hvor mange fisker får vi der? Så gjør vi så når vi hjem igjen går, hjem igjen går, hjem igjen går, så gjør vi så når vi hjem igjen går, tidlig en søndags morgen. Bille Å, du som metter liten fugl, velsign vår mat, å Gud. Så begynte det å regne, og Petter ned han datt.

Next

Gratis noter: Alfabetisk oversikt

den fyrste song tekst

Mikkel Rev skrev et brev, sendte det til månen. Marie Wexelsen Jeg gikk meg over sjø og land, der møtte jeg en gammel mann. I mårå ska me fara i brureferd. . Da hørte jeg fra lien en gjøk som gol ko-ko. Den vegen ser eg enno tidt, når eg fær auga kvila; der stend ein engel, smiler blidt, som berre ei kan smila.

Next

Helen Sjöholm

den fyrste song tekst

Dansk fingerregle Fidelifei Jeg fant en katt, den likte meg, jeg matet katten på min vei. Regn, regn, regn, regn, øsende regn, pøsende regn, regn, regn, regn, regn, deilig og vått, deilig og rått! Ho lever kvar dag som om den var den siste Ho smiler som om det var noko ho visste Og køyrer ho bil, så er det ein rosa Ho les berre dikt, har'kje stunder til prosa Ho treng ikkje planleggja tur nummer to Når ho er på den fyrste Nei, ho gler seg til no Og ho kler seg i festkjolen måndag til fredag For ho kjenner ein frist og ho kallar han d-dag Ho er den gladaste dama eg kjenner Ho strålar som om ho var tent Ho sydar og boblar og brenner Frå ei kjelda eg aldri har kjent Ho er den gladaste dama eg kjenner Eit makalaust menneskesinn Men ho teljer sine dagar, Sine timar og minutt For ho veit; Ein dag er det slutt Ho minner oss om at me må vera glade Og takksame uansett korleis me har det Om vinden som vaiar i voldsomme tre Eit alvor me alle må leva med; Me har dette livet, ein dag og eit år Me får våre perler og me får våre sår Me har ikkje lov til å gå her og deppa Me har ikkje lov til å ynskja å sleppa Rommet er kaldt Kvitt overalt Systre som steller Vener som græt Veit at det kjem Veit det er nære. Så går vi rundt om en enerbærbusk. Tavla sprakk, Mikkel skvatt opp i Pappas flosshatt. . Den vegen ser eg enno tidt, når eg fær auga kvila; der stend ein engel, smiler blidt, som berre ei kan smila.

Next