Gigantti outlet. Parhaat tietokoneet parhaaseen hintaan 2019-11-21

Parhaat tietokoneet parhaaseen hintaan

gigantti outlet

Ennen tilaamista mietin, että voisinko tällä kertaa luottaa siihen, että Gigantissa toimisi asiat mutkattomasti. Tuotteen ostamiseksi voit kyllä varata ja maksaa sen,mutta et tiedä milloin saat maksamasi tuotteen kotiin. Kun menee varaamaan tuotteen, näytetään Suomen ne myymälät, joissa tuotetta on. Yllätys ylläty saldo oli 25+. Jos et vielä ole aivan varma, mikä olisi sinulle paras malli tai sopivin tuotemerkki, autamme sinua mielellämme. Huolto onnistui Gigantin kautta hyvin ja palvelu oli taas ystävällistä. Eipä ollut kun huomasin kotona milloin oli liian myöhäistä.

Next

Outlet

gigantti outlet

Laatikoita ei kiinnitetty pakastimessa, ei työkaluja, eikä kuulu heille. Myyjä ei varmasti ymärtänyt, että noudettaessa maksettavan tuotteen vuoksi asiakas on voinut mahdollisesti tulla sitä noutamaan juuri siitä myymälästä, koska muualta ei sitä saa. Sitten löytyi sopiva mitä olin hakenutkin ja siitä alkoi kaupan hieronta. Hinnat on ehkä kovempia, mutta tuote tulee huomattavasti nopeammin perille! Muista myös laajat valikoimamme erilaisia lisätarvikkeita aina ja ja kaikkeen siltä väliltä! Myyjä sai puhelimen minulle myytyä lupaamalla, että puhelimen saa palauttaa 30 vuorokauden kuluessa, jos ei ole siihen tyytyväinen, ilman, että mitään selityksiä vaaditaan. Jopa yksiosaiseen oveenkin totuin huomaamattoman nopeasti.

Next

Outlet

gigantti outlet

Tuote piti olla myymälässä ei ollut ja luvattiin postittaa ja toimitettiin myymälään. Myyjä ei ollut halukas myymään vaan moitti halvemmat imurit ei mitään virkaa. Onneksi on tietokonetestejä, tietokonevertailuja ja myös , joista voi hakea apua valintaansa. KnowHow -pisteessä täysin asiattomasti kyseenalaistettiin, että yrityksen puhelin olisi edes ostettu heiltä. Sovitut toimituspäivät kun eivät ole pitäviä. Ja kaikissa näissä myymälöissä olen saanut todella hyvää asiakaspalvelua riippumatta siitä olenko ollut ostamassa tai palauttamassa tuotetta, josta en tykännyt! Jos en olisi itse huomannut virhettä kauppias olisi mielellään myynyt minulle 40 euron partakoneen 90 eurolla! Puhelimen minulle myynyt myyjä ei missään vaiheessa maininnut, että Dna- liittymän solmittuani menetän palautusoikeuden, joka oli ainoa syy siihen, että uskalsin puhelimen ostaa.

Next

Gigantti arvostelut ja kokemukset

gigantti outlet

Ei voida asentaa vaikka välissä oli vain 600mm:n laatikosto. Eli maksoin melkein kahden mikron hinnan. Arvostelija: Jasso Paasoja, Helsinki Tilasin Collect Store-palvelun kautta ja huti meni sekin. Kaikki myymämme tuotteet ovat tarkastettu ja niiden toiminta on testattu. Samana päivänä soitin asiakaspalveluun ja peruin tilaukseni.

Next

Gigantti Tarjoukset ja Kuvasto

gigantti outlet

Tähän huoltajaan päädyin, koska oli suositeltu yms. Suuret valikoimamme mahdollistavat sen, että löydät etsimäsi, etsitpä sitten kannettavaa työhön, opiskeluun tai kovaa käyttöä kestävän pelitietokoneen viihdekäyttöön kotiin. Ostohetkellä yritimme hieman tinkiä hinnasta. En koskaan enää osta kyseisestä liikkeestä mitään. Kiitos, kun haluat liittyä meihin ja suojelet luontoa.

Next

Gigantti Outlet

gigantti outlet

No kaupat tehtiin ja homma meni hyvin niiltä osin. Tietokone parhaaseen hintaan Halpa ja hyvä läppäri voi löytyä esimerkiksi. Tämän jälkeen asennuspalvelu kärräsi vanhan koneen autoon ja lähti pois??? Torstaina klo 20:09 odotimme edes soittoa, ettei kuljetus saavu. Kyseinen myyjä oli kärsivällinen ja ystävällinen neuvoja. Kaikki sujui mallikkaasti ja siitä viisi tähteä. No, sopiva malli löytyikin hyllystä hieman halvemmalla kuin muilta.

Next

Matkapuhelimet ja puhelimet ja GPS

gigantti outlet

Hinnat miellyttävät sinua myös varmasti. Ajoin taksilla gigantin liikkeeseen suoraan 6km ja sain uuden tilalle ja maksoin taksista meno 17 euroa ja paluu 14euroa. Edullisen hinnan ja normaalin takuuajan lisäksi sinulla on 50 päivän palautusoikeus, jos tuote ei jostain syystä vastannutkaan odotuksiasi. Soitin Matkahuoltoon - siellä oltiin vastaanotettu sähköinen ennakkotieto vasta viikon kuluttua tilaamisesta. . Vaimo päätti, että emme tarvitse tuotetta. Arvostelija: Kauko K, Hämeenlinna Lopetin liikkeessä käymisen koska myyjiä ei löydä, ja vaikka löytyisikin niin palvelua ei heiltä saa koska kaikki tuotteet ei kuulu heidän toimi-alaansa.

Next

Matkapuhelimet ja puhelimet ja GPS

gigantti outlet

Kolmen viikon jälkeen kone simahti ja juuttui. Päivä koitti ja luvattua asentajan soittoa , eikä konetta alkanut kuulumaan , joten pitkän odottelun jälkeen sain puhelimeen miehen asiakaspalvelusta. Se kuului tähän konemalliin automaattisesti. Muissa alan kaupoissa palvelu toimii ja tarjoustuotteita löytyy - vältä giganttia. Sillä saat heti käyttövalmiin tietokoneen ja teknistä tukea koko sopimuskauden ajaksi. Lähdin tyrmistyneenä ja suuttuneena ovet paukkuen kuvainnollisesti ja en todellakaan aio mennä gigantin läheisyyteenkään.

Next