Juha tapio sinun vuorosi loistaa. Sinun vuorosi loistaa 2019-11-21

Sinun vuorosi loistaa perjantaina!

juha tapio sinun vuorosi loistaa

Sinunvuorosiloistaa —kuvista löytyi ensimmäisen singlen kansikuva Fanejaan kovasti arvostava ja heiltä voimaa saava Juha Tapio on halunnut omistaa Sinun vuorosi —loistaa kappaleen ja albumin yleisölleen —nyt on heidän vuoronsa loistaa. Konsertin lippujen myynti alkaa Lippupisteessä maanantaina 7. Hei, älä turhaan jää, seinän viertä kulkemaan Kutsuttuna juhliin, kynnykselle seisomaan Jos katsoa sä voisit, niinkuin minä katson sua Sun ei koskaan, enää tarvitsisi piiloutua Anna minun nähdä sun kasvosi, nähdä kuinka valosi loistaa Anna minun kuulla sun äänesi, kuulla kuinka ilosi soi Anna sateen huuhtoa surusi, anna tuulen helmoja nostaa Tänään on tullut sun päiväsi, nyt on sinun vuorosi loistaa Kuka opetti sua, maata kohti katsomaan Että parempi ois, varovasti rakastaa Älä luule että ainut, oisit jota pelottaa Täs ois toinen, ja se toinen sua odottaa Anna minun nähdä sun kasvosi, nähdä kuinka valosi loistaa Anna minun kuulla sun äänesi, kuulla kuinka ilosi soi Anna sateen huuhtoa surusi, anna tuulen helmoja nostaa Tänään on tullut sun päiväsi nyt on sinun vuorosi loistaa Anna minun nähdä sun kasvosi, nähdä kuinka valosi loistaa Anna minun kuulla sun äänesi kuulla kuinka laulusi soi Anna sateen huuhtoa surusi, anna tuulen helmoja nostaa Tänään on tullut sun päiväsi, nyt on sinun vuorosi loistaa Anna minun nähdä sun kasvosi, nähdä kuinka valosi loistaa Anna minun kuulla sun äänesi, kuulla kuinka ilosi soi Anna sateen huuhtoa surusi, anna tuulen helmoja nostaa Tänään on tullut sun päiväsi, nyt on sinun vuorosi loistaa Tänään on tullut sun päiväsi, nyt on sinun vuorosi loistaa Tänään on tullut sun päiväsi, nyt on sinun vuorosi loistaa. Sinun vuorosi loistaa —kiertue starttaa lokakuussa Kiertuepäivät ja -paikat alla. Varkaus, Z-one, ennakkoliput , ravintola Putka ja ravintola Kavaljeeri 30. Uudella singlellä vierailee myös Michael Monroe. Kappaleella vierailee Michael Monroe, jonka Clarence Clemmons -henkinen saksofonisoolo yllättää ja tuo lauluun katurockin rosoa.

Next

Sinun vuorosi loistaa perjantaina!

juha tapio sinun vuorosi loistaa

Tuplaplatinaa myynyt Lapislatsulia ilmestyi kaksi vuotta sitten. Taatusti energiaa antavan ja tunnelmallisen illan aikana tullaan kuulemaan Juha Tapion suurimmat hitit vuosien varrelta. Katso Juhan tämänpäiväiset videoterveiset Lontoosta: Joulutauon jälkeen Juha Tapio jatkaa kiertuettaan Suomessa. Tasavallan presidentin Sauli Niinistön suojelemaan keräykseen osallistuvat Juha Tapion ja Suomen Lions -liiton organisaation lisäksi myös Lippu. Juhasta tuli hiljattain Iskelmägaalan kaikkien aikojen menestynein artisti. Levi, Hullu Poro Areena, 6.

Next

Juha Tapion Sinun vuorosi loistaa

juha tapio sinun vuorosi loistaa

Sinun vuorosi loistaa on tuttuun tapaan Juha Tapion oma sävellys ja sanoitus. Konsertin avulla kerätyt varat luovutetaan Suomen Lions —liitolle Hartwall Areenan konsertin yhteydessä. Heinäkuussa tuottaja Eppu Kososen johdolla alkaneet äänitykset ovat edenneet jo niin pitkälle, että perjantaina 14. Kuvia tullaan käyttämään myös albumin kansitaiteessa sekä mahdollisesti tulevassa videossa. Kuvia on kertynyt Juhan iloksi jo yli tuhat kappaletta. Lippujen myynti alkaa ma 7.

Next

Sinun vuorosi loistaa

juha tapio sinun vuorosi loistaa

Tämän vuoden Emma —gaalassa mies on ehdolla kolmessa eri kategoriassa. Helsinki, Baltic Queen, Suomipop 15v juhlaristeily, 30. On siis tullut aika vetää henkeä. Levi, Hullu Poro Areena, 8. Jättiyleisöille koko kesän esiintynyt Juha Tapio valmistelee parhaillaan uutta studioalbumia. Täysille saleille esiintynyt Juha Tapio lopettaa syyskiertueensa tänään Lontoon 229 The Venuella. Tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa albumeillaan myynyt Juha Tapio on hurmannut niin klubeilla, konserttisaleissa kuin kesäisillä festareillakin.

Next

Juha Tapion Sinun vuorosi loistaa

juha tapio sinun vuorosi loistaa

Viime syksyisen albumin singlet Sinun vuorosi loistaa ja Eläköön ovat keikkuneet radiolistojen kärjessä. Nyt tätä ajattelua viedään vielä askelen pidemmälle, sillä kiertueen päättävän Hartwall Arenan konsertin avulla kerätään varoja kotimaiseen nuorisotyöhön Suomen Lions -liitto ry:n perinteisen Punainen sulka —kampanjan kautta. Kevään 2016 konserttipäivät löytyvät alta: 29. Yleisöään suuressa arvossa pitävä Juha Tapio on ottanut kanssakulkijoitaan vielä normaaliakin vahvemmin mukaan Sinun vuorosi loistaa —albumin, singlen ja kiertueen myötä. Konserttilippujen myynti alkaa maanantaina 17.

Next

Sinun vuorosi loistaa

juha tapio sinun vuorosi loistaa

Hartwall Areenan keikan jälkeen Juha jää ansaitulle tauolle. Vantaa, Sokos Hotel Vantaa, Tulisuudelma, 19. Kuvia voi lähettää vielä elokuun loppuun asti. Joensuu, Sokos Hotel Kimmel 18. Juha Tapio on myös pyytänyt ihmisiä lähettämään kuvia omista onnenhetkistään instagramiin hashtagilla sinunvuorosiloistaa. Myös tulevan levyn nimi on sama ja se ilmestyy 9.

Next

Juha Tapion Sinun vuorosi loistaa

juha tapio sinun vuorosi loistaa

. Mies esiintyi huippuunsa viritetyn bändinsä kanssa täydelle Helsingin Jäähallille vuonna 2014 ja päätti viime vuoden syksyllä kiertueensa Lontoolaisen 229 The Venuen lavalle. Niiden joukosta on löytynyt ensimmäisen singlen kansikuva. Singlejulkaisua tukee perjantaina julkaistava Ville Juurikkalan kuvaama ja ohjaama musiikkivideo. Levi, Hullu Poro Areena, 31. Vauhdikas konsertti on taltioitu Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella 14. Lisätietoa tämän vuoden Punainen sulka —kampanjasta löytyy täältä:.

Next

Juha Tapion Sinun vuorosi loistaa

juha tapio sinun vuorosi loistaa

Levyn kanssa saman niminen single on hallinnut koko syksyn radiosoittolistoja ja nyt myös toisena singlenä julkaistu Eläköön on kivunnut radioiden neljänneksi soitetuimmaksi kappaleeksi. . . . .

Next

Juha Tapion Sinun vuorosi loistaa

juha tapio sinun vuorosi loistaa

. . . . . . .

Next

Sinun vuorosi loistaa

juha tapio sinun vuorosi loistaa

. . . . . . .

Next