Kaiun maja. Keimolan Omakotiyhdistys ry 2019-11-22

Bisan maja

kaiun maja

Loma-ajaksi voi sopia nurmikon leikkuusta, niin piha näyttää asutulta. Vantaan Ladun omistama Bisan maja sijaitsee Sotungissa Bisajärventiestä erkanevan polun päässä. Tässä KunnonLuonto sivuilla käydään lenkkeilemässä, kuntoa kohottaen ja samalla nauttien luonnon kauneudesta erityisesti täällä Etelä-Suomessa Tänään 3. Tarjoamme ohjaajille peruskoulutuksen ja tukea antavan yhteisön. Älykoti Vanhasta ja Vähän Uudemmastakin Talosta? Tämä tekee laduilla hiihtämisen turvallisemmaksi ja toisaalta lumivarmemmaksi.

Next

KunnonLuonto: Keimolan Kaiun maja: Hiihdon vaativat urat

kaiun maja

Itsekin viihdyin tällä 'kilparadalla', lopussa vain mustikkasoppa puuttui. Olemme ottaneet käyttöön nimen Vantaan Latu ja Polku ry, josta yhdistyksen kokous teki päätöksen syyskokouksessa 2018 ja jonka Patentti- ja rekisterihallitus on hyväksynyt 25. Vantaan kaupunkin talvisin yläpitämät valaistut ladut 5, 3, 2 ja 1 km tarjoavat loistavat hiihtomahdollisuudet varsinkin kun majalta on yhteysreitit niin Petikkoon kuin Serenaankin. Syke nousi hvyin jyrkissä nousuissa. Orienteering map for the lodge terrain is also available. Radalta ei voi eksyä sulanmaan aikaankaan ja se on valaistu koko matkalta. Kuusijärvi — Vanha Lahdentie — Kuninkaanmäki — ympyrästä Hakunilan suuntaan — käänny itä-Hakkilan risteyksestä vasemmalle — aja suoraan jyrkkä mäki alas — Pohjantie — Nurmimäentie Sotungin suuntaan n.

Next

Vantaan Latu ry

kaiun maja

Vantaan Ladun jäseneksi voi liittyä ja muun muassa Vantaan Ladun tapahtumien yhteydessä. Pakkaslumi puiden oksilla ja keinovalaistuksessa on kaunista ihailtavaa Rata soveltuu hyvin myös lapsiperheelle, matkaa on helppo säädellä. Vantaan Latu näkyy vielä muun muassa verkkosivuilla ja eri materiaaleissa. Majaa voivat vuokrata yhdistyksen jäsenet tai muut yhteisöt ulkoilutapahtumiinsa yhdistyksen oman ohjelman ulkopuolella. Majan aivan välittömässä tuntumassa ovat kenties pääkaupunkiseudun upeimmat ulkoilumahdollisuudet.

Next

Tapahtumakalenteri

kaiun maja

The lodge is suitable for demanding parties also containing ballroom and wood-fired sauna. Täällä Uudellamaalla on loistavia paikkoja harrastaa liikuntaa ja samalla ihailla ainutlaatuista luontoa. Kaikenlaisia kilpailuja varten majalle on rakennettu ajanottorakennus, josta on varsinkin talvipakkasilla toimitsijoille suurta apua. There is also well-equipped kitchen with dinnerware, and nice fireplace. Uusi kylätalkkari Rita Kari aloittaa 5. Seuran vuorojen ulkopuolella kentät ovat kaikkien vapaasi käytettävissä.

Next

Keimolan Omakotiyhdistys ry

kaiun maja

There are times of high muggle activities in the area and especially when beach volley fields are in use the cache is almost impossible to log and return without being revealed. Talviviikonloppuisin ja hiihtolomaviikolla seura ylläpitää majalla kahvilatoimintaa ja tarjoaa näin mukavan lepopaikan ulkoilijoille. For all kinds of competitions the timing construction is built near the lodge. Ota yhteyttä Maarit Kylmäluomaan ks. Vantaan Latu ry:n keskusjärjestö on Suomen Latu ry. Liikunta on meidän monen hyvä harrastus.

Next

Tapahtumakalenteri

kaiun maja

Kylätalkkari puh 041 444 0790 on kaikkien jäsenten tilattavissa, esim. Oman lisänsä tuo kilometritaulut ja kääntymisoppaat 1, 2 ja 3 radoille. Fields are available for everyone outside of fixed shifts. Aikaa kului 53 minuuttia ja lenkin pituus 5 km ja 70m, eli tarkasti on latu mitattu. Samat reitit toimivat luonnollisesti hyvinä ulkoilureitteinä myös muina vuodenaikoina. Keimola Kaiku ry maja Illan lenkki oli 'vain' 5 km, mutta oli haastava.

Next

Keimolan Omakotiyhdistys ry

kaiun maja

Se myös vaimensi tehokkaasti askelten äänen, vaikka oli nastoitetut jalkineet. Rita on ensimmäinen naispuolinen talkkari, joten rikotaan tämäkin lasikatto. Additional Hints No hints available. Vantaan Latu ry on perustettu 4. The cache is quite easy to get put height could be useful. Kätkön löytäminen ei vaadi mitään suuria ponnisteluja, mutta pituudesta on apua.

Next

Keimolan Kaiku M4 wiki.voipinnovations.com: lentopallo ja beach volley, Miehet, A

kaiun maja

Helsingin Sanomien toimittaja arvioi muutama vuosi sitten Majan pääkaupunkiseudun parhaaksi taukopaikaksi. Lunta satoi 5 cm, joka pakkaslumena on kuitenkin liian vähän hiihtoon ja toisaalta liikaa uskaltaakseen jäälle ensi kertaa luistelemaan, niinpä valitsin kävelyn ja lähellä sijaitsevan Keimolan Kaiun kilpalatupohjat. Majan maastosta on lisäksi tehty suunnistuskartta tämän lajin harrastajille. Keimolassa uraleveys on kuitenkin nykyaikainen eli perinteisen ja vapaan rinnakkaisladulle sopiva n. Urheiluseura Keimolan Kaiun omistama Kaiun maja on yli 30 vuoden ajan toiminut lukuisien hiihtokilpailujen, kokousten, juhlien, ulkoilutapahtumien yms. Näin reitin pituutta on helppo kontrolloida. The city of Vantaa maintained illuminated ski trails in winter 5, 3, 2 and 1 km , provide excellent opportunities for skiing, especially when the lodge is linked in to the routes in Petikko and Serena.

Next