Lumihiutale paperista. Lumihiutale paperista 2019-11-21

LovedOneDesign: Joulukortti

lumihiutale paperista

Tyttären toiveesta tehtiin tänä vuonna Frozen -jäälyhtyjä. Meillä on oltava hiukkanen toiminnan lopussa. Ikkunajärjestelmien koristelemiseksi käytetään ohutlevyjä, läpinäkyvästä läpäisevästä materiaalista, heijastavalla vaikutuksella, loistavalla pohjalla ja muilla tämän tyyppisissä resursseissa. Päätettiin kokeilla, miten tulostettu kuva pysyy ja toimii jäälyhdyn sisällä ja hyvinhän siinä kävi. Mittaaminen ei ole liian tarkkaa, joten voit leikata pituuksia myös fiiliksen mukaan. Meillä pitäisi olla muoto, joka muistuttaa arkkia.

Next

Lumihiutale pastasta

lumihiutale paperista

Alkuperäinen lumihiutale kukkii valkoisin kukin ja myöhemmin siitä on jalostettu vaaleanvioletti ja vaaleanpunainen muunnos. Hyvä vinkki on laittaa lyhdyn sisälle ajastettu led- tuikku. Ota sakset ja leikkaa paperinipun avoinna olevaan päätyyn lovia tai pyöristä se piparireunaksi. Piirrä toiselle paperille kulhon avulla halkaisijaltaan noin cm:n kokoinen ympyrä. Esitetty tekniikka käytetään erittäin harvoin, mutta silti antaa uskomattoman hyvän vaikutuksen uudenvuoden ilmapiirin luomiseen asunnossa. Tuloksena oleva moduuli, jossa on neljä sädettä, on ensimmäinen runko tulevia lumihiutaleita varten. Se oli hieno ja mietimme voisiko muutakin tehdä pastasta.

Next

Lumihiutaleet ikkunaan

lumihiutale paperista

Miten koristella pulloa, opimme, nyt harkitsemaan, kuinka tehdä lumihiutaleesta paperista. Yhteen tähteen menee suunnilleen yhden A4:n verran paperia, eli 6. Mutta vaihtelun vuoksi niiden tavallisten, sinitarralla ikkunaan läntättävien kaksiulotteisten sijaan tein roikkumaan ripustettavia kolmiulotteisia lumihiutaleita. Kaikissa elementeissä puun yläosa on suunnattu kuvioon. Esitetyn tehtävän toteuttamiseksi on välttämätöntä valmistaa monia pieniä osia, jotka on yhdistettävä sarjaan.

Next

Tähtien tuiketta: Paperiset lumihiutaleet sokerilla kovetettuina

lumihiutale paperista

Kokosin tähän luukkuun ohjeet jopa neljän erilaisen 3d-lumihiutaleen tekoon, joten on aika monipuolinen pläjäys - mikä näistä on teidän mielestä paras lumihiutale? Joulukuusen leluina käytetään tanssirenkaiden pahvia malleja, joissa on lumen koriste. Ensimmäinen lumihiutale eroaa muista kolmesta suuresti. Voit kiinnittää sen liimalla tai nitojalla, mutta toisessa tapauksessa se on luotettavampi. Kylläpä se nyt ihan urakalla askarteluttaa! Taivuta niitä ja sulje se. Laita pienet maitopisarat lumihiutaleiden kärkiin ja ne pysyvät ikkunassa tiukasti eikä silkkipaperi kastu liikaa. Mikä tahansa paperi käy, myös kierrätetty paperi esim. Anonyymi Näistä sun mallikuvista sain idean tehdä lumihiutaleita silkkipaperista itsekin.

Next

sata ja yksi käsityötä: Lumihiutaleet

lumihiutale paperista

Joululeluja käytetään usein aurinkopapereista valmistettuihin lumihiutaleisiin, joita käytetään joululahjojen, seppeleiden ja työpöydän kokoonpanojen kokoonpanossa. Valmiin hiutaleen voi asetella roikkumaan ikkunan eteen, joulukuuseen tai lahjapakettiin. Lumihiutaleet paperista Tällaisen yksinkertaisen paperin ja koristeellisten väärennösten tuottaminen kuulemme usein uusista teknologioista. Veden pitää olla kiehuvaa ja se pitää heittää ripeästi ilmaan. Lumiutale kukkii ulkona hallan tuloon asti.

Next

LovedOneDesign: Joulukortti

lumihiutale paperista

Tuloksena oleva kolmio taittuu puoleen. Sinun täytyy taittaa molemmat neliöt saadaksesi pienen neljänneksen. Tuloksena syntyy epätavallisia lumihiutaleita, jotka on tehty itse paperista. Aloitamme koristella lumihiutaleita, joita on helppo tehdä. Poistin servetistä uloimmat kerrokset, painoin sen salaattikulhon reunoja vasten ja kaadoin veden päälle. Tai kohtalaisen karuahan täällä on muutenkin, kun en vieläkään ole saanut edes sohvaa hommattua. Jos haluat, voit lopuksi maalata hiutaleen valkoisella askartelumaalilla ja koristella sitä esimerkiksi glitter-liimalla.

Next

Helmihytti: DIY

lumihiutale paperista

Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Tämän seurauksena moduuli on lehden muotoinen hahmo, jonka keskellä on kalanruoto, joka on kehystetty kahdella raidalla. Kasvi on suhteellisen helppohoitoinen, sillä kuihtuneita kukkia ei tarvitse poistaa kukinnan jatkumisen vuoksi. Tehdä uudenvuoden paperirunkoinen paperi kädet näyttävät upealta, käytä luovaa mallia talvimaisemilla. Me innostuimme askartelemaan lahjapaketin päälle lumihiutaleen pastasta. Seuraavana päivänä liimasin ja sokeroin toisen puolen ja annoin kuivua. Sen luomiseksi tarvitset neliömäisen paperin. Jos laitat maitoa enemmän, niin kastuessaan paperi muuttaa väriään ja voit saada huurteisen näköisiä hiutaleita.

Next

Lumihiutale paperista

lumihiutale paperista

Pastasta tehty hiutale on kaunis myös ilman maalia. Uudenvuoden leluja paperi-lumihiutaleista Snowwhite tanssijoita, joissa on avoin hame - tyylikäs attribuutti uudenvuoden sisustukseen. Kylläpä on hurahtanut pitkä aika edellisestä postauksesta. Jäädyttyään puoliksi, niin että sisälle jää vielä vettä, ilmapallon kuori lähtee jäälyhdystä pois helposti. On mahdollista monipuolistaa kuviotyyppejä, lumihiutaleiden värejä.

Next

Miten tehdä epätavallinen lumihiutale pois paperista omin käsin

lumihiutale paperista

Kiinnitä glitteri vielä päältä sprayliimalla. Kirkkaan ja läpikuultavan värin lyhtyihin saa, kaatamalla palloihin sisälle kerran kiehutettua ja jäähdytettyä vettä. Pisin suikalepino jää keskimmäiseksi, toiseksi pisimmät sen molemmin puolin jne. Pastahiutaleen tekemiseen tarvitset siis kahta erilaista pastatyyppiä penneä ja rotellea sekä kuumaliimaa. Kaada vesi sisältä pois ja laita kynttilä lyhdyn sisälle.

Next