Norsk mustang klubb. Norsk Mustang Club 2019-11-21

Norsk Mustang Club was live.

norsk mustang klubb

Rist Telefon e-mail 72 83 30 10 Boks 2392, 5037 Solheimsviken kontaktperson Telefon e-mail. Til gjengjeld kan vi være behjelpelige med å decode tagen, slik at du får et innblikk i hvordan bilen opprinnelig var bygd fra fabrikk. . ʺJeg har ikke tall på hvor mange timer jeg har lagt ned i denne bilen eller på hvor mye moro det har vært å bygge denneʺ sier Tony. Morkelveien 2, 7340 Oppdal kontaktperson Telefon e-mail. Konkurranser med premier, utstilling av biler, informasjon og det sosiale er hovedingrediensene på et slikt treff.

Next

Norsk Mustang Club

norsk mustang klubb

Klubbens medlemmer har allerede 20-40% rabatt hos flere anerkjente leverandører. Boks 117, 6069 Hareid kontaktperson Telefon e-mail. Boks 24, 4395 Hommersåk kontaktperson Telefon e-mail. Med sitt eget klubb blad som utgis 4 ganger i året. . Dagen etter var det tilløp til lovløse tilstander og lange køer av kunder utenfor Ford-forhandlerne. I nettbutkken presenterer vi et stort og variert sortiment av tekstiler.

Next

Norsk Mustang Club was live.

norsk mustang klubb

. I forbindelse med et landstreff på Elverum fikk et medlem i Eiker motortrøbbel fredag kveld i form av særdeles lav effekt og banke-lyder fra det indre av motoren. Haslevollen 3, 0575 Oslo kontaktperson Telefon e-mail. . Man spør ikke om slikt. . Det koster 400,- i året for å være medlem.

Next

Veteranbørsen

norsk mustang klubb

. Fjellveien 30A, 1410 Kolbotn kontaktperson Telefon e-mail. E-post Ved bruk av skjemaet under, kan du melde deg inn i Norsk Mustang Club. . V Valdres Veteranvogners Venner Boks 133, 2901 Fagernes kontaktperson Telefon e-mail.

Next

Drammen Mustang Klubb

norsk mustang klubb

Ford Mustang — en uvanlig sprek 52-åring Det er noe med dette klassiske ikonet av en Amerikansk bil som gjør at gutter og jenter fra 5 til 95 ikke kan la være å kaste lange blikk etter den. Fint å se det store engasjementet rundt klubben. Iacocca ville at Ford skulle lage en bil for 4 personer med separate seter foran, girspak på gulvet, den skulle ikke være lenger enn 180 tommer, veie under 2500 Lbs og den skulle ikke koste mer enn 2500 Dollar. Boks 2193 Strømsø, 3003 Drammen kontaktperson Telefon e-mail. Klubben ble startet i 1999 etter ønske om en egen klubb for Jeep.

Next

Norsk Mustang Club

norsk mustang klubb

. Buskerud er intet unntak og Eiker Mustang klubb er èn av de eldste lokale Mustang-klubbene og er stiftet i 1994 altså samme år som moderklubben Norsk Mustang Klubb. Vi deltar også med egne stands på en rekke andre treff. Det koster 400,- i året for å være medlem. De har også fire treff i året hvor medlemmer og interesserte samles til sosialt samvær med bilene i sentrum. Misjon: Informere og vedlikeholde Mustanginteressen for medlemsmassen samt alle Mustang interesserte, og samtidige rekrutere nye til verdens beste merkebilklubb! Boks 1748 Vika, 0121 Oslo kontaktperson Telefon e-mail.

Next

Veteranbørsen

norsk mustang klubb

Tony var også innom Pontiac Transam med 455 bigblock motor. . . Boks 218, 6771 Nordfjordeid kontaktperson Telefon e-mail. . Boks 110, 3163 Borgheim kontaktperson Telefon e-mail.

Next

Norsk Mustang Club was live.

norsk mustang klubb

Boks 5317, Majorstuen, 0304 Oslo kontaktperson Telefon e-mail. Drammen Mustang Klubb ble stiftet 12 Juli 2014 og er en klubb for Ford Mustang eiere og andre med interesse for Mustang. Boks 2196 Sentrum, 7412 Trondheim kontaktperson Telefon e-mail. Det finnes utallige historier om veihjelp eller Mustangvenner, kjente eller ukjente, som har kommet til unnsetning med deler eller verktøy. Boks 27, 2092 Minnesund kontaktperson Telefon e-mail. K Telefon e-mail 97 03 60 74.

Next

Drammen Mustang Klubb

norsk mustang klubb

. Vi kan også være behjelpelige med eierhistorikken her i Norge. Retter samtidig en stor takk til alle dere som bidrar med positivitet i klubben og til alle dere som bistår oss under våre treff og ellers. Boks 78, 5601 Norheimsund kontaktperson Telefon e-mail. . Et av målene var å samle informasjon og å bidra til hjelp med de omfattende regler angående ombygging og godkjenning av disse bilene ovenfor biltilsyn og andre offentlige instanser.

Next

AMERIKANSKE BILER OG KLUBBER

norsk mustang klubb

Mustang Infoen inneholder tekniske tips, treffrepotasjer, tips om kjøp og salg, terminlister, aktiviteter o. Boks 47, 1740 Borgenhaugen kontaktperson Telefon e-mail. Denne sporten har sitt opphav på Island og kom til Skandinavia på 90 tallet. Klubben er godkjent av Generla Motors Corp. Her trenger du ikke eie Mustang, holder med interessen. Boks 1090, 2305 Hamar kontaktperson Telefon e-mail.

Next