Verhotanko ikea. Verhotangot 2019-11-21

Kodin tekstiilit

verhotanko ikea

Tutustu edulliseen valikoimaamme ja päästä sisäinen sisustajasi valloilleen! Verhoja on valittavissa useissa eri väreissä, materiaaleissa ja tyyleissä. Voit tilata tuotteitamme verkkosivuiltamme ja valita tilauksen toimitustavaksi toimituksen myymälään poislukien osa suurista ja painavista tuotteista. Viimeistele upeat verhot sisustukseen sopivilla verhotarvikkeilla. Verhokisko on helppo tapa ripustaa kevyet verhot Verhokisko sopii hyvin kevyempien verhojen ripustamiseen, kun verhon paino ei vaadi välttämättä verhotangon käyttöä. Meiltä saat myös pidikkeet, verhokiskot, ripustimet, nipistimet ja muut verhotarvikkeet.

Next

Verhot makuuhuoneeseen, olohuoneeseen ja keittiöön

verhotanko ikea

Verhojen avulla voit säädellä valon määrää ja luoda haluamasi tunnelman. Onko etsinnässäsi olohuoneen, makuhuoneen, keittiön tai lastenhuoneen verhot? Verho ripustetaan verhokiskoon helppokäyttöisten nipistimien avulla. Meiltä löydät verhotangot teräksen värisestä kullattuun. Sopisiko omaan kotiisi mieluummin tyylikäs valkoinen verhotanko vai koristeellisempi verhotanko kruunaamaan juhlallisemmat verhot? Tarvitsetko kenties säädettävän säätötangon tai ehkäpä huoneessasi toimisi parhaiten tuplaverhotanko, jotta voit halutessasi vaihtaa verhotyyliä helposti ja kätevästi? Verhotanko on sekä tyylikäs, että käytännöllinen ratkaisu verhojen ripustamiseen. Pidätkö rustiikkisesta vai modernimmasta tyylistä.

Next

Tyylikkäät verhot ja pimennysverhot

verhotanko ikea

Verhotangot ovat myös siitä kiitollisia, että monien verhotankojen ilmettä on helppo muuttaa päätynuppeja vaihtamalla. Tervetuloa yhteen Pohjoismaiden suurimmista kodintekstiilien ja sisustuksen nettikaupoista. Tekstiilit auttavat luomaan kotoisan tunnelman ja lujittavat yksilöllistä sisustustyyliäsi. Meiltä löydät myös ompelutarvikkeet, verhotangot sekä muut verhotarvikkeet. Dimout-verhot päästävät valoa hieman läpi, joten huoneesta ei tule pilkkopimeä verhojen ollessa kiinni. Verhot toimivat myös näkösuojana ja estävät aurinkoa paistamasta suoraan huoneeseen.

Next

Tyylikkäät verhot ja pimennysverhot

verhotanko ikea

Verhokiskojärjestelmät tuovat muunneltavuutta Verhokiskojärjestelmät on usein paitsi mahdollista, myös helppo koota ja asentaa joko seinään tai kattoon riippuen siitä, millaiset tilat teillä kotona on. Sopivien pimennysverhojen, rullaverhojen, sälekaihtimien ja muiden verhojen avulla saadaan luotua kotiin haluttu valaistus ja tunnelma. . Valikoimassamme on tekstiilejä ja kankaita eri materiaaleissa ja väreissä sekä eri kokoisina ja eri hintaluokissa. Laajassa valikoimassamme on kaikki, mitä saatat kaivata aina kulmaseteistä verhon päätysetteihin ja seinäkiinnikkeisiin.

Next

Verho kiskojärjestelmät

verhotanko ikea

Verhokisko kiinnittää verhot tyylikkäästi Verhokisko tulee yleensä mieleen vasta siinä vaiheessa, kun uusia ollaan jo ripustamassa ja huomataan, ettei oikeastaan ole paikkaa, mihin verhoja asentaa. Jos mietit verhokiskojärjestelmiä, niin onhan sinulla jo verhot? Rullaverhoja on saatavilla myös blackout-mallisina pimennysrullaverhoina, jolloin huoneen saa kätevästi pimeäksi esimerkiksi aurinkoisia aamuja ajatellen. Tutustu valikoimaamme ja osta tarvikkeet suihkuverhojen kiinnittämiseen edulliseen hintaan. Eurokankaan verkkokaupan valikoimista löydät helposti itse asennettavat Kirsch-verhotangot ja tarvikkeet. Erityisesti kesää ajatellen hyödyllinen hankinta on myös hyttysverkko joko oviin tai ikkunoihin — näin hyönteiset eivät pääse lentämään sisälle huoneistoon. Joukossa on sekä helposti kiinnitettäviä valmisverhoja että erilaisia verhotarvikkeita, joiden avulla voit itse loihtia juuri sellaiset verhot kuin itse haluat. Millaisia toiveita sinulla on, järjestelmämme varmasti toteuttavat ne! Verhotanko on tärkeä osa sisustusta, jota se voi joko korostaa tai hallitusti rikkoa sisustajan maun mukaan.

Next

Verhotangot ja tarvikkeet jokaiseen tyyliin

verhotanko ikea

Ei silti huolta, sillä meiltä voit saada molemmat — niin verhot kuin kiskotkin! Kiinnityksessä apuna saattaa tarvita myös muita verhotarvikkeita,. Jos ei, suosittelemme lämpimästi tutustumaan laajaan valikoimaamme kauniita, laadukkaita ja edullisia! Vaihtoehtoja riittää myös paneeliverhoihin ja järjestelmiin, jossa on useampi ura. Useimmissa valikoimamme verhotangoista on säätömahdollisuus, jonka ansiosta ne soveltuvat eri kokoisiin tiloihin. Valitse suihkutanko ja siihen sopivat suihkuverhorenkaat. Myös ikkunan koolla ja mallilla on verhojen hankinnassa suuri merkitys.

Next

Valmisverhot

verhotanko ikea

Se tarkoittaa, että puuvilla on kierrätettyä tai kasvatettu käyttäen vähemmän vettä, kemiallisia lannoitteita ja torjunta-aineita. Kiinnikkeet on helppo irrottaa, jolloin suihkuverhon voi tarvittaessa esimerkiksi laittaa pesuun tai vaihtaa uuteen. Valitsemalla meiltä vastuullisempia puuvillatuotteita tuet samalla puuvillanviljelijöitä ja heidän perheitään sekä matkaa kohti parempaa ja saasteettomampaa tulevaisuutta. Suihkuverhotanko ja suihkuverhorenkaat edullisesti Kylppärin sisustaminen on hauskaa! Tekstiilivalinnoilla luot huoneeseen kuin huoneeseen haluamasi ilmeen ja tunnelman helposti ja edullisesti. Muista huomioida ikkunan koko valitessasi sopivaa verhotankoa. Myös pehmeitä ja lämpimiä on tarjolla moneen makuun. Toimitus myymälään on maksuton, ja olemme sinuun yhteydessä, kun tilauksesi on valmis noudettavaksi.

Next

Valmisverhot

verhotanko ikea

Ne viimeistelevät kokonaisuuden, ja näin verhot pääsevät parhaimmalla mahdollisella tavalla oikeuksiinsa. Isoihin ikkunoihin tai toimistoon tyylikäs ja moderni valinta on hankkia lamelliverhot, jotka ovat tarvittaessa myös helposti kavennettavissa ja lyhennettävissä. Lisäksi osa kankaistamme on valmistettu tekstiilituotannon jäännöspaloista — älykästä ja ympäristöystävällistä! Nouto myymälästä - toimitus veloituksetta Tarjoamme verkkokaupassamme suuremman valikoiman kuin myymälöissämme, jotta voimme tarjota mahdollisimman suuren valikoiman tuotteita kaikille asiakkaillemme. Kodin muuhun sisustukseen sopivien tekstiilien löytäminen voi olla vaikeaa, mutta tavaratalojemme asiantuntevat myyjät auttavat mielellään juuri omaan kotiisi sopivien materiaalien, värien ja tyylien valinnassa. Verhojen lisäksi valikoimistamme löydät edulliset verhotangot, kaikki verhojen kiinnittämiseen tarvittavat työkalut ja muut tarvikkeet sekä ompelutarvikkeet verhojen muokkaamiseen. Valikoimastamme löydät myös muun muassa jatkopalat verhotangolle. Verhotankoa valitessa on hyvä miettiä jo valmiiksi millaiset verhot hankitaan — minkä väriset ja mitä materiaalia olevat verhot.

Next

Verhotanko

verhotanko ikea

Meiltä löydät , , ja monet muut. Näppäränä, yksityisyyttä lisäävänä näkösuojana toimii myös staattisesti kiinnitettävä ikkunakalvo. Värivaihtoehtoja on tyylikkäät kromi ja valkoinen. Verhokiskot ovat suosittuja, sillä kisko on äärimmäisen kätevä esimerkiksi silloin, jos ja kun ikkunaan halutaan ripustaa toisetkin verhot. Miltä näyttäisi esimerkiksi useammalla verhokerroksella? Verhokiskot ovat erityisen suosittuja, kun halutaan lisätä kodin yksityisyyttä, säädellä valon määrää tehokkaammin tai vähentää lämmityksen tarvetta — kaikki tämä mahdollistamalla useampi verhokerros! Pelasta yöunet pimentävien rullaverhojen avulla tai päästä valoa sisään käyttämällä lyhyitä verhokappoja. Edulliset ja kauniit valmisverhot on helppo kiinnittää ja vaihtaa halutessa uusiin — vaikkapa vuodenajan, sesongin tai juhlapyhien mukaan.

Next